Voor de pers

Niet voor in de boekenkast, maar voor op de achterbank!

A is van Auto

In het boek A is van Auto wordt de lezer op speelse wijze en op volgorde van het alfabet meegenomen langs de geschiedenis van de auto. Dit alles aan de hand van oude en nieuwe, bestaande en vervlogen automerken vanuit de hele wereld. Het is een boek vol autoplezier voor kinderen, maar ook voor ouders en grootouders met een hart voor auto’s.
Wat vertelt het logo van een Alfa? Of waar is Mercedes naar vernoemd? Het boek vertelt door middel van weetjes, plaatjes, verhalen en leuke vragen over de meest bijzondere auto’s. Door de autologo’s en autospelletjes is het een echt doeboek voor op de achterbank van de auto. Maar ook om een spreekbeurt mee te maken of voor het slapen gaan nog even in te kijken en bij weg te dromen.
Ouders zijn dagelijks druk met het bijbrengen van kennis bij hun kinderen. Of het nu gaat om vormen, kleuren, het alfabet, topografie, geschiedenis, enz. Sommige ouders bespreken die onderwerpen graag rond een thema wat hen en de kinderen aanspreekt. In het geval van de auteur: de Auto.
De A van Auto is geschreven door autoliefhebber en -verzamelaar Gert-Paul van ’t Hoff. Het voorwoord is geschreven door Andrea Zagato, auto designer en promotor van interesse in techniek onder jongeren. Het is een uitgave Trichis, Rotterdam en is verkrijgbaar via deze website, bij de boekhandel of bol.com voor € 14,95.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Gert-Paul van ’t Hoff, tel. 06-12733433 – info@aisvanauto.nl
ISBN: 97894207783k
https://www.bol.com/nl/p/a-is-van-auto/9200000076598632

 

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op